Kérjük, válassza ki a kívánt várost
57.000 Ft / fő

Erewan vízesés, Kwai folyó kirándulás magyar/angol nyelven

Erewan vízesés, Kwai folyó kirándulás magyar/angol nyelven

Reggeli után autóval Kanchanaburiba utazunk. Elsőnek a lenyűgöző Erawan Nemzeti Parkban megnézzük a hétemeletnyi magasságból lezúduló vízesést. Sokan úgy tartják, hogy ez Thaiföld legszebb lépcsős zuhataga. Mindegyik alatt természetes medence alakult ki, amely tele van halakkal.A fürdés engedélyezett, a bátrabbak csúszdázhatnak a sziklákon, vagy akár fejest is ugorhatnak a kristálytiszta vizű medencébe.

Ezt követően a Kwai-folyóhoz, Kanchanaburi városába utazunk. Ez a vidék Burmával határos, amely stratégiailag fontos helyszín volt a történelem folyamán. A város legnagyobb nevezetessége a Kwai-folyó és a rajta átívelő híd, amely főképp a háborús film folytán vált híressé.
Thaiföldet 1941-ben elfoglaló japán csapatok, egy stratégiailag fontos, kb.400 km hosszú vasútpálya építésébe kezdtek. Munkára fogtak közel 61 ezer szövetséges hadifoglyot is, embertelen körülmények között dolgoztatva a híd és pályaépítésen. 1945. februárjában a Szövetséges légierő szőnyegbombázása semmisítette meg a japán tervet.

Kanchanaburi városába érkezve ebédünket (külön fizetendő) a folyó menti úszóétteremben fogyaszthatjuk el, ahonnan kiváló panoráma nyílik a hídra és a folyóra. Ezt követően gyalogosan kelünk át a legendás Kwai-hídon. Majd a második világháborús múzeumot keressük fel, ahol részletesen bemutatják a japán megszállás időszakát és a thai történelem főbb mozzanatait.

A mai programunkat a Wat Tham Sua, vagyis a Tigris barlang temploma zárja. Ehhez a dombtetőn álló különleges, egyedi thai templomhoz drótkötélpályán vagy lépcsőn juthatunk fel. A templomkoplexumot különböző típusú épületek alkotják, bennük keveredik a thai és a kínai stílus. Tetejéről gyönyörű a kilátás. A domb aljában megnézzük a sziklába vájt barlang templomot is.

A túra a nyári időszakban május 1-től, október 31-ig csak angol nyelven indul.

A fenti kirándulás ára angol nyelven (egész évben) 52.000 HUF / fő

Erewan vízesés és Kwai folyó kirándulás túra ára tartalmazza: magyar nyelvű idegenvezetést, közlekedést, belépőjegyet, vizet
 

Erewan vízesés és Kwai folyó kirándulás túra ára nem tartalmazza:
Az említetteken felüli szolgáltatásokat.
Személyes kiadásokat: ebédet ( kb. 250 THB/fő ), italokat, borravalókat, stb.

A szervező a program változás jogát fenntartja!

Erewan vízesés, Kwai folyó kirándulás magyar/angol nyelven túra ára tartalmazza:

  • Utazást légkondicionált járművel.
  • Összes említett látogatás és kiállítás belépődíját.
  • Magyar nyelvű idegenvezetés díját.

Erewan vízesés, Kwai folyó kirándulás magyar/angol nyelven túra ára nem tartalmazza:

  • Az említetteken felüli szolgáltatásokat.
  • Személyes kiadásokat: ebédet ( kb. 250 THB/fő ), italokat, borravalókat, stb.