Kérjük, válassza ki a kívánt várost
50.000 Ft / fő

Egész napos Bangkok városnézés magyar/angol idegenvezetéssel

Egész napos városnézés Bangkokban magyar/angol nyelven (kb.09.00-16.00)

Reggeli után találkozás a magyar nyelvű idegenvezetőnkkel a szálloda recepciójánál. Utazás csatorna hajóval és gyalogosan a Rattanakosin-szigetre, ahol a történelmi belváros található.

Első látnivalónk az Aranyhegy temploma lesz, a Wat Saket. Itt őrzik Buddha egyik relikviáját. A 80 m magas mesterséges hegy tetején álló templom tetejéről csodás kilátás tárul elénk a Rattanakosin- szigetre és a távolban sorakozó bangkoki felhőkarcolókra.

Ezt követően a híres bangkoki háromkerekű motoros riksával a “tuk-tuk-kal” a sziámi királyok egykori rezidenciájához a lenyűgöző Királyi városrészbe utazunk. A Királyi Palota, vagy más néven a Grand Palace meglátogatása az egyik legjobb módja annak, hogy megismerjük a thai kultúrát. Az épületegyüttest 1782. május 06-án kezdte építtetni I Rama király. A palota komplexum téglalap alakú, együttes területe 218.400 négyzetméter és négy fal veszi körül. Területén helyezkedik el a Smaragd Buddha temploma is. A több mint 200 év alatt az uralkodó királyok nem egységes stílusban építettek hozzá a palotához, így aszimmetria és eklektikus stílus jellemzi.

A palota után átsétálunk a világ 7 legnagyobb buddhista zarándokhelyének egyikeként ismert, Wat Phohoz. Itt a híres fekvő Buddha szobrot, a thai királyi sírokat, és az Ayutthayai Királyság időszakából fennmaradt arany Buddhát tekintjük meg. A Wat Pho Bangkok egyik legrégebbi templom együttese, ahol thai tradicionális masszázs iskola is működik.

A Chayo Praya folyón átkelve a khmer stílusú Wat Arunt, azaz a Hajnal templomát nézzük meg, amely egykor otthont adott a thai emberek által nagy becsben tartott Smaragd Buddhának.

Menetrendszerinti hajóra szállunk, hogy a mai napi záró programunk helyszínére, a bangkoki virágpiacra eljussunk. A folyóról szép kilátás tárul elénk a régi Rattanakosin-szigetre (óvárosra) és a távolban sorakozó bangkoki felhőkarcolókra. A Pak Khlong Talad virágpiac talán az egyik legszínesebb folt Bangkokban. Több száz pulton csak virágokat értékesítenek itt. A legtöbb pont a nagykereskedelemre vonatkozik: „igen kedvező” áron vásárolhatunk egész csokor gyönyörű liliomokkal, orchideákkal stb. A csodás egzotikus virágok mellett megismerkedhetünk az ázsiai zöldségekkel és gyümölcsökkel is.

Délután a Wat Traimit-ot (Arany Buddha), keressük fel. Útközben próbára tesszük a híres Bangkok- i járművet a "tuk-tuk"-ot. Visszaérkezés a szállodába, majd szabadprogram.
 

• + Grand Palace (Királyi Palota) túra: +9.000 HUF/fő , bent a helyszínen csak angol idegenvezetéssel történik!
A magyar idegenvezetést / információt a helyszínről, információról, történelemről a Palota bejárata előtt magyar nyelven elmondja partnerünk, mert odabent nem lehet, csak angol tárlatvezetés!

Tartalmazza: magyar nyelvű idegenvezetést, közlekedést, belépőjegyet, vizet

A túra a nyári időszakban május 1-től, október 31-ig csak angol nyelven indul.

A fenti kirándulás ára angol nyelven (egész évben) 45.000 HUF / fő!

Egész napos városnézés Bangkokban magyar/angol nyelven ára nem tartalmazza :
Az említetteken felüli szolgáltatásokat.
Személyes kiadásokat: ebédet (kb. 150-200THB / fő), italokat, borravalókat, stb.

Öltözék a Királyi Palotában (Grand Palace) a Fekvő Buddhánál (Wat Po) és a Hajnal Templomnál (Wat Arun):
Hölgyeknek a felső blúz, ing takarja a vállat (vállkendő NEM helyettesítheti!). A szoknya érjen térd alattig, ha nadrág, érjen bokáig.
Uraknak hosszú könnyű nyári nadrág, rövid ujjú ing.
A lábbeli lehet szandál is,csak NE strandpapucs. Sűrűn húzzuk fel és le a lábbelit, ezért kifejezetten ajánlatos az ennek megfelelő kiválasztása.

A belépők megvásárlásához szükséges az Útlevél eredetben, kérjük reggel az induláskor vigye magával!

A szervező a program változás jogát fenntartja!

Egész napos Bangkok városnézés magyar/angol idegenvezetéssel túra ára tartalmazza:

  • Az utazást járművel + tömegközlekedéssel.
  • Az összes említett látogatás és kiállítás belépődíját.
  • Magyar nyelvű idegenvezetés díját.

Egész napos Bangkok városnézés magyar/angol idegenvezetéssel túra ára nem tartalmazza:

  • Az említetteken felüli szolgáltatásokat.
  • Személyes kiadásokat: ebédet ( kb. 150-200THB / fő ), italokat, borravalókat, stb.