Kérjük, válassza ki a kívánt várost
42.300 Ft / fő

Két piac egy napon. Úszó- és vasúti piac

A piactúránk első állomása a vonatforgalmáról híres Maeklong Vasúti Piac. A piacot egy vasúti sín szeli ketté, melyen naponta többször halad el menetrendjét tartó vonat. A piacon szinte minden megtalálható, zöldségek, gyümölcsök, frissen fogott tengeri herkentyűk. A kofák portékáikat egészen a vonat sín közvetlen közelébe helyezik ki, ezzel is kihasználva minden helyet. A piac teteje, könnyen nyitható vászontető, melyet a vonatfütty elhangzása után pillanatok alatt becsuknak. A vonat a portékáktól pár centire suhan el.

Ezután a fantasztikus élmény után Thaiföld legismertebb úszó piacára a Damnoen Saduakra látogatunk el. A 19. században számtalan úszópiac volt Bangkok és környékén, mára már csak néhány maradt. A reggeli órákban éli világát a turista paradicsommá lett, vizi labirintus ma is élő piaca. A csatornákon keresztül bebarangoljuk, a piacot ahol a csónakokból tudunk kedvünkre, gyümölcsöket, zöldségeket, ételeket, szuvenírokat vásárolni. A portékákkal és élményekkel felszerelkezve vissza indulunk Bangkokba.

A Piaci kalandozások (Damnoen Saduak, Maeklong) program ideje alatt magyar nyelvű idegenvezetőnk kíséri Önöket.

A szervező a program változás jogát fenntartja! A túra a nyári időszakban május 1-től, október 31-ig csak angol nyelven indul!

Két piac egy napon. Úszó- és vasúti piac túra ára tartalmazza:

  • Utazást légkondicionált járművel.
  • Összes említett látogatás és kiállítás belépődíját.
  • Magyar nyelvű idegenvezetés díját.

Két piac egy napon. Úszó- és vasúti piac túra ára nem tartalmazza:

  • Az említetteken felüli szolgáltatásokat.
  • Személyes kiadásokat: ebédet ( kb. 150 THB/fő ), italokat, borravalókat, stb.